Izvor: RTS, 08.Mar.2024, 15:29

Младић ухапшен на Новом Београду, присиљавао девојку да скочи са њим са 9. спрата

Полиција је ухапсила младића за којег се сумња да је ухватио девојку око струка, извукао је на терасу и тражио да скоче заједно. Оштећена се опирала и задобила лаке телесне повреде, као и сведок који је спречио ухапшеног да изврши оно што је намеравао. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
По налогу Трећег основног јавног тужилаштва у Београду, полицијски службеници су одредили задржавање В. К. (30) због кривичног дела угрожавање сигурности.
Он се терети да је, у свом стану на Новом Београду, у којем се налазио са оштећеном Ј. М. (28) и сведоком Л. Ђ. (23), ухватио оштећену око струка, извукао је на терасу и тражио да скоче заједно, наводи се у саопштењу суда.
Оштећена се опирала и задобила лаке телесне повреде, као и сведок који је спречио ухапшеног да изврши оно што је намеравао.
Ухапшени је са терасе деветог спрата скочио на терасе нижих спратова, чиме је изазвао велику узнемиреност грађана који су се окупили испред зграде и позвали полицијске службенике који су ухапсили В. К., а потом извршили претрес стана у ком су пронашли материју налик на опојну дрогу, што ће бити утврђено накнадним вештачењем.
Ухапшени ће бити саслушан у Трећем основном јавном тужилаштву у Београду, након ћега ће јавност бити о свему обавештена.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.