Izvor: RTS, 08.Maj.2023, 19:22

Временска прогноза за 9. мај 2023.

Мање облака над Србијом. У већем делу земље биће и сунчаних периоди. Још само на југоистоку облачно с кишом и пљусковима. Стиже још мало свежији ваздух са северистока и спушта температуру. Ујутру од 4 до 10 степени, највиша дневна од 15 до 18. У Београду умерено облачно, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << а увече и ветровито. Темепратура до 18 степени.

09.05.2023. Уторак Умерено и потпуно облачно, на истоку и југу повремено са кишом и локалним пљусковима, а већа количина падавина очекује се у другом делу дана на југоистоку земље. Ветар слаб северни, после подне у скретању на слаб и умерен источни и југоисточни који ће крајем дана и током ноћи у кошавском подручју бити у даљем појачању. Најнижа температура од 4 до 10 , а највиша од 15 до 18, у Неготинској Крајини до 13 степени.
10.05.2023. Среда Променљиво облачно са сунчаним интервалима и мало топлије, осим на југу и истоку земље где ће бити претежно облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима. Крајем дана и током ноћи ново наоблачење с кишом и пљусковима прво ће захватити западне и јужне крајеве Србије. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју умерен и јак југоисточни, а на југу Баната и са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 6 до 10 , највиша од 16 до 20 степени.
11.05.2023. Четвртак Променљиво облачно и нестабилно повремено са кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју умерен и јак југоисточни, а на југу Баната и са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 8 до 12 , највиша од 15 до 19 степени.
12.05.2023. Петак Променљиво облачно и нестабилно повремено са кишом и локалним пљусковима са грмљавином. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју умерен и јак југоисточни, а на југу Баната и са ударима олујне јачине. Најнижа температура од 7 до 12 , највиша од 17 до 20 степени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.