Izvor: RTS, 18.Apr.2023, 15:14

Велика акција МУП-а и БИА - ухапшено 70 особа, међу њима чланови две криминалне груперим

У регионалној акцији ухапшено више од 70 особа, међу којима и чланове две организоване криминалне групе. Извршен претрес на 80 локација и заплењена већа сума новца, више десетина луксузних аутомобила, већа количина оружја и муниције, више килограма наркотика и злата. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
У акцији је учествовало више од 600 припадника Министарства унутрашњих послова у сарадњи са Безбедносно-информативном агенцијом и Европолом и Тужилаштвом за организовани криминал.
Осумњичени се терете да су извршили кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, недозвољена производња, држање, ношење и промет експлозивних материја , тешка крађа, удруживање ради вршења кривичних дела и тешко убиство у покушају.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.