Izvor: RTS, 05.Mar.2024, 20:15

Временска прогноза за 6. март 2024.

Циклон са севера Италије ће се премештати преко Балкана и поподне ће донети кишу и пљускове Србији, а изнад 1500 метара надморске висине киша ће прећи у снег. Још сутра температуре слична данашњој, а освежење се очекује у четвртак. Ујутру од 2 до 8 степени, а највиша >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << дневна од 14 до 17. У Београду ће нам кишобрани затребати сутра поподне и увече. Темпераутра до 16 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)
06.03.2024. Среда: Променљиво облачно местимично са кишом и локалним пљусковима. Више падавина очекује се увече и ноћу на југозападу и западу земље, као и у деловима Шумадије. На високим планинама, изнад 1500 m н.в, киша ће прећи у снег. Ветар слаб променљив, на северу земље слаб до умерен североисточни, а на југу југозападни. Најнижа температура од 2 до 8, а највиша дневна од 14 до 17 степени.
07.03.2024. Четвртак: Oблачно, местимично са кишом и краткотрајним пљусковима који ће понегде бити праћени и грмљавином. На планинама ће падати снег. Ветар слаб до умерен северни, а на југу југозападни. Најнижа температура од 2 до 6, а највиша дневна од 9 до 14 степени.
08.03.2024. Петак: Пре подне претежно облачно, а киша се очекује само још понегде у брдско-планинским пределима, после подне постепено разведравање. Ветар слаб до умерен северозападни, крајем дана у скретању на јужни и југоисточни. Најнижа температура од 1 до 5, а највиша дневна од 9 до 13 степени.
09.03.2024. Субота: Суво са дужим сунчаним интервалима и топлије. Ветар слаб и умерен јужни и југоисточни, на југу Баната повремено и јак. Најнижа температура од -2 до 4, а највиша дневна од 13 до 17 степени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.