5 njegovih odevnih komada koji izgledaju ludo seksi na ženama

Izvor: Prva.rs, 04.Nov.2014, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 njegovih odevnih komada koji izgledaju "ludo seksi" na ženama

I izgleda tako seksi. To dokazuje da ne moraju žene da nose samo ženske komade, slobodno zavirite u njegov ormar i "ukradite mu" pokoji komad. Ovo su njegove modne krpice koje možete lako da ukomponujete u svoj outfit.
1. Sako
Nešto je posebno seksi u tome kako žena nosi muški sako, a uz to može odlično da se kombinuje. Nosite ga uz farmerke, kožne helanke, preko ramena u kombinaciji sa koktel- haljinom. Mogućnosti kombinovanja su zaista brojne.
2. Njegov "zlatni >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << sat"
"Zlatni satovi" su opet IN. Njegov zlatni sat, posebno ako je "oversize" odlično će se uklopiti na nežnoj ženskoj ruci, pa čak i ako je narukvica duža nego što inače nosiš. Nosite ga ležerno i stajling upotpunite nekim odgovarajućim nakitom.
3. Bela košulja
To je onaj "THE" odevni komad s početka članka. Njegova bela košulja, nekoliko brojeva veća od vašeg konfekcijskog broja. Za izlazak ćete lako da je iskombinujete s pocepanim farmerkama, odgovarajućim kaišem i štiklama.
4. Farmerke
Ako vaš muškarac ima farmerke čiji bi vam kroj odgovarao, rado ih pozajmite.
5. Majice
Njegove majice odlično će da se stope sa vašom košuljom, farmerkama, nakitom. Muška majica u trenu će postati vrlo seksi odevni komad na ženskom telu.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.