Izvor: Piplmetar.rs, 04.Mar.2024, 06:30

5 modela pantalona koje sakrivaju nesavršenosti i pristaju svakome

Pantalone koje sakrivaju nesavršenosti su san svake žene. Iako nekad deluje da ih je nemoguće naći, one su nam često ispred nosa. Ovo su ujedno i modeli koje će biti u trendu ove sezone.
Kada dođe proleće, prodavnice su ispunjene novim modelima koje nas oduševe. Međutim, ne smemo zanemariti kakvi odevni predmeti, samim tim i pantalone pomažu da istaknemo figuru i sakrijemo ono što ne želimo da se vidi. Ovi modeli pantalona su savršeni za sve uzraste, pa ih lako mogu nositi i devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i žene 50+, a da izgledaju savršeno.
Pantalone sa strelicama Ovo je klasični odevni predmet u ormanu svake elegantne žene. Pantalone sa strelicama su savršene za razgovore za posao i važne sastanke, ali se takođe lako mogu prilagoditi bilo kom topu i tako biti savršen stajling za uzbudljivu žurku. Zahvaljujući strelicama koje su na pantalonama, pogled je usmeren sa vaših nesavršenosti.
Lanene pantalone Ukoliko volite udobnost i eleganciju, lanene pantalone su pravo rešenje za proleće. One savršeno sakrivaju vaše nedostatke, a sjajno izgledaju uz bele patike i majicu, ali se mogu veoma dobro uklopiti i sa štiklama, bluzom i blejzerom. Bež lanene pantalone su savršeni odabir jer se lako uklapaju. Pored njih, crna takođe može imati veoma moćan efekat.
Pantalone koje sakrivaju nesavršenosti do iznad članaka Nije bitno koji materijal izaberete, jedino je važno da budu svetle boje. Otkrivanjem članaka ćete skrenuti pažnju sa svojih nedostataka. Osim toga, ove pantalone ćete lako stilizovati u svakoj prilici i u bilo kom uzrastu.
Bele pantalone Elegancija i sofisticiranost idu uz pravi odabir pantalona. Pantalone u beloj boji su odlične za kombinovanje u svakoj prilici jer će vašem izgledu svakako dati poseban stil. Ove sezone ih je najbolje nositi sa elegantnim košuljama i prevelikim blejzerima.
Sive pantalone Sive pantalone su još jedan klasik koji nikada ne propada. Njih možete kombinovati sa 90% odeće u svojoj kolekciji, a posebno ih je lako ukombinovati sa svom obućom. Ovo je zbog toga jedna od najpametnijih investicija.
ASphotowed/GettyImagesPlus


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.