Ђилас шокирао Србију – Тражи да се вакцинише 5 милиона грађана Србије – НЕВЕРОВАТАН ВИДЕО

Izvor: 011vodič.com, 11.Jul.2020, 10:58

Ђилас шокирао Србију – Тражи да се вакцинише 5 милиона грађана Србије – НЕВЕРОВАТАН ВИДЕО

Драган Ђилас



Kакве све глупости може да изрекне неки назови лидер опозиције у кратком видеу то је тешко замислити.
Ипак је Ђилас то успео, па се просто намеће питање шта је паметно уопште рекао у овом видео снимку препуном демагогије и глупости. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
Замислите када Ђилас саветује грађанима Србије да сви носе маске и на улици и то после стотина упозорења најеминентнијих научника светког гласа да маске на улици ничему не служе што се тиче корона вируса а уз то и оштећују плућа смањивањем дотока кисеоника.
Врхунац глупости до сада незабележене у светској медицини је да се корона не може зауставити ако се не вакцинише најмање 70 посто становништва у свакој држави.
По Ђиласовој мудрости за Србију је дакле добра варијанта да се вакцинише 5 милиона Срба да би се спасили од короне која је по тврдњама светских научника у нивоу обичног грипа.
Дакле Вучићева изјава да ће бити наређено вакцинисање 2 милиона људи против грипа са којом је изазвао бес народа и један је од разлога уличног бунта, је много повољнија од Ђиласове намере да вакцинише 5 милиона грађана Србије.
Ђилас још није научио да се колективни имунитет не стиче вакцинама а занемарио је и реч компетентног српског стручњака доктора Бранимира Несторовића да се колективни имунитет на корону стиче са 40 посто становништва који преболи корону и да је то једини пут за трајну заштиту.
Очигледно је препоручивање Ђиласа моћном фармако лобију, као и Јеремића који је јавно снимио вакцинисање своје ћерке са ММР вакцином и то поставио на Твитер.
Мизерно изгледа то препоручивање фармако лобију, као да народ то не види.
Kада је народ побеснео због Вучићевих 2 милиона вакцина за грађане Србије може се само замислити колико ће побеснети ако икад ова фармако опозиција дође на власт са њихових 5 милиона вакцина.
Најбоље је за тај опозициони блок у СЗС да Ђилас ништа не говори, јер је за 14 минута успео да изговори невероватну количину глупости, да пусти Бошка Обрадовића да даје изјаве, јер ће у противном на власт доћи за 100 година (ако буду живи)
НЕВЕРОВАТНИ ВИДЕО:




Wебтрибуне.рс



The post Ђилас шокирао Србију – Тражи да се вакцинише 5 милиона грађана Србије – НЕВЕРОВАТАН ВИДЕО appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.