Понедељак какав смо само могли пожелети! Најлепша забава за родитеље и децу почиње данас! (понедељак, 5. јун)

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jun.2023, 07:02

Понедељак какав смо само могли пожелети! Најлепша забава за родитеље и децу почиње данас! (понедељак, 5. јун)

После опуштајућег викенда без кише, долази понедељак, који представља повратак у стварност и почетак радне недеље пуне обавеза. Рано устајање, гомила мејлова, гужва у саобраћају, нестрпљиви клијенти, састанци, као и густ распоред током недеље обично многима пада тешко. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Градске инфо Али не мора ни понедељак да буде  толико лош, поготово када метеоролози најаве да ће бити без кише и када ми за вас истражимо шта се све дешава данас у нашем граду.
Сунчан, ведар понедељак са максималном дневном температуром до 25 степена и најнижом јутарњом од 15 степени и гомилом интересантних дешавања.
Ево шта вас очекује данас у Новом Саду: Ако живите у Петроварадину добро је да знате да поједине улице данас остају без воде.
Улице Прерадовићева, Павла Јуришића Штурма, Патријарха Рајачића и околне улице у Петроварадину  остају без воде због планираних радова од 8 до 15 сати.
Амерички heavy/thrash/punk metal бенд Менторс наступиће вечерас у СКЦНС Фабрици, а уз њих ће наступити и италијански thrash metal bенд Mass Crysis. Фото: PrtSc/skcns.org Улазнице могу да се купе онлајн као и на продајним местима Гигстиxа. На дан концерта цена улазнице биће 1.000 динара. Билетарница и врата Фабрике отварају се у 20 часова, а концерт ће почети у 21 час.
А у Новосадском позоришту нешто сасвим другачије. Вече поезије: Шандор Петефи одржаће сеу 17 сати. Представа је пројекат студената Академије уметности на мађарском језику.
Фото: Градске инфо У Српском народном позоришту можете уживати у  прелепим мелодијама.
Концерт ансамбла „Феникс“ од 20:30 часова. Улаз слободан. Фото: PrtSc/arhivvojvodine.org.rs Свечано отварање изложбе „Тоскански списи” ауторке Наташе Паниан које ће се одржати у 19.00 часова у Архиву Војводине, Жарка Васиљевића 2а, Нови Сад. Наташа Паниан је рођена 23.01.1985. године у Новом Саду. Мастер студије завршила у класи професора Томислава Тодоровића 2012. године.
Бесплатни часови математике за ученике осмих разреда ради припреме за полагање завршног испита и уписа у средњу школу одржаваће се од данас у просторијама удружења НС блок.
Фото: Pexels/ JESHOOTS.com Данас почињу „Змајеве дечије игре“.
Фото: WikimediaCommons/Unknown author Комплексна вишедневна манифестација, јединствени фестивал стваралаштва за децу и младе, у оквиру којег и професионални уметници и најмлађи имају прилику да представе сопствено уметничко стваралаштво, одржаће се од данас до 11. јуна 2023. године у Новом Саду, приградским насељима и местима на територији града.
Одређена је привремена измена режима саобраћаја у делу Улице Теодора Павловића, тако да ће, од данас до 12. новембра у потпуности бити обустављен саобраћај на деоници од Булевара Европе до Улице Браће Кркљуш.
На делу улице, од крака ка Улици Олге Петров до Улице браће Кркљуш, у дужини од 320м, планирана је реконструкција постојећег коловоза и обостраних пешачких стаза, као и изградња паркинг места. Одводњавање саобраћајних површина предвиђено је сливницима у затворену канализациону мрежу, а биће потпуно реконструисана водоводна и канализациона мрежа. Постојеће зеленило ће бити сачувано и биће допуњено на местима где је то могуће, тако да не омета приступ парцелама, али и да буде усклађено са надземном и подземном инфраструктуром.
Уживајте!
Kako je Novi Sad postao čist grad

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Понедељак какав смо само могли пожелети! Најлепша забава за родитеље и децу почиње данас! (понедељак, 5. јун) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.