Izvor: RTS, 01.Okt.2023, 22:48

Два пута искључен из саобраћаја, возио без дозволе и у контрасмеру – казна 40 дана затвора

Полиција је у Београду два пута искључила јуче из саобраћаја 19-годишњег црногорског држављанина који је возио аутомобил без дозволе. Први пут, на Новом Београду, а потом синоћ на прилазу ауто-путу Београд-Ниш, на територији Звездаре, када је возио аутомобил у забрањеном >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << смеру.
Контролом је утврђено да 19-годишњи возач нема возачку дозволу ни за једну категорију возила, саопштио је МУП.
Како се наводи, он је јуче у преподневним сатима, на Новом Београду,  искључен из саобраћаја и кажњен са 120.000 динара.
Око 22 часа, на прилазници ауто-пута Београд-Ниш, на територији Звездара возио је аутомобил у забрањеном смеру.
Деветнаестогодишњак је задржан у службеним просторијама полиције, док је возило којим је управљао привремено одузето ради вршења провера.
Након истека мера задржавања, он је приведен судији Прекршајног суда у Београду који му је изрекао казну затвора у трајању од 40 дана.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.