Izvor: RTS, 04.Mar.2024, 16:35

Новобеограђанин осумњичен да је у пијаном стању ударио супругу 30 пута

Треће основно јавно тужилаштво у Београду поднело је оптужни предлог против 59-годишњег мушкарца због постојања оправдане сумње да је 4. фебруара на Новом Београду у алкохолисаном стању, у присуству малолетног детета, супрузи задао око 30 удараца по глави и телу. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Оштећена је том приликом задобила лаке телесне повреде у виду нагњечења у пределу темена са леве стране, нагњечења у левој чеоној слепоочној регији, нагњечења у пределу горњег левог очног капка, нагњечење у пределу оба образа са нагњечењем слузнице оба образа, нагњечење у пределу слузнице горње усне и нагњечење обе шаке, саопштава тужилаштво.
В. С. се сумњичи да је извршио кривично дело насиље у породици, а да је у тренутку његовог извршавања имао 1,71 промил алкохола у крви, наводи се у саопштењу Трећег основног јавног тужилаштва.
Треће основно јавно тужилаштво у Београду је предложило да Трећи основни суд у Београду окривљеног прогласи кривим, као и да му изрекне условну осуду на тај начин што ће окривљеном утврдити казну затвора у трајању од једне године и два месеца и истовремено одредити да се овако одређена казна затвора неће извршити уколико окривљени у року проверавања четири године не изврши ново кривично дело.
Предложено је и да суд окривљеном изрекне меру – обавезно лечење алкохоличара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.