Адреналинска забава и поклони на Породичном дану 3. јуна у „Areni Cineplex“

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Maj.2023, 12:58

Адреналинска забава и поклони на Породичном дану 3. јуна у „Areni Cineplex“

Фото: Cinaplexx Биоскоп Arena Cineplex организује дружење за све узрасте и све фанове овог суперхероја којег воле све генерације и са нестрпљењем очекују нови филм „Спајдермен: Путовање кроз Спајдер-свет“.
Током Породичног дана, у суботу 3. јуна до 17 часова, у холу биоскопа вас очекује >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << специјална забава коју је обезбедио Пењачки клуб Адреналин – пењање по вештачкој стени. Опробајте се у овој адреналинској авантури и будите Спајдермен на један дан, а од 14 до 17 часова чека вас Спајдермен лично у холу биоскопа да се дружите и направите незаборавне фотографије.
Мајлс Моралес се враћа за следеће поглавље Оскаром награђиване Спајдермен саге: Спајдермен: Путовање кроз Спајдер-свет. Након што се поново састао са Гвен Стејси, Мајлс Моралес, бруклински, пријатељски настројен Спајдермен из окружења катапултира се у други свемир, где сусреће тим спајдер-људи који су задужени за заштиту Мултиуниверзума.
Али када хероји уђу у сукоб око тога како да се суоче са новом претњом, Мајлс се супротставља другим спајдер јунацима И мора поново да научи шта значи бити херој како би могао да спаси људе које највише воли…
Трејлер филма:  https://youtu.be/MC0UcO0SEc4
Улазнице у продаји на благајнама биоскопа Arena Cineplex!
Predavanje u okviru pratećeg programa izložbe „Otkriveni svet ilustracije Ljubice Cuce Sokić“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Адреналинска забава и поклони на Породичном дану 3. јуна у „Areni Cineplex“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.