Узели му 3.000 евра, посла нема али паре не враћају

Izvor: 011vodič.com, 21.Jul.2020, 15:15

Узели му 3.000 евра, посла нема али паре не враћају

Читалац М. Ђ. послао је Инфо Врањским писмо у коме, сликом и речју, описује свој тешки проблем, али и начин рада локалног СНС-а.
Kако овај читалац тврди, он је још у време ванредног стања, пре око три месеца, директору једног врањског привредног друштва дао 3.000 евра и на тај начин >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << купио посао, или, како пише, „знате како то већ иде“.
– Човек је узео паре и од тада ме завлачи и врти уз оправдање да је дао паре Булатовићу и да се чека на њега. Можда сам преварен, и можда Булатовић нема везе са овим, али тако је он рекао. На крају ми је блокирао број и на виберу и овако да не могу да га добијем – пише овај читалац.
Он је део разговора објавио и на твитеру, а детаљи које можете видети послати су Инфо Врањским, а редакција је само сакрила имена.
Инфо Врањске су контактирале прозваног директора, који је рекао да је упознат са читавом причом “постављања лажних скринова на интернет”.
– Могу само рећи да се ради о апсолутно лажним оптужбама и да су полиција и тужилаштво упознати са тиме и да већ раде на проналажењу починиоца. Надам се да ће починилац ове обмане бити што пре пронађен и кажњен у складу са законом – рекао је овај директор за Инфо Врањске.
И сад, истина или освета? Просудите сами.
Извор: Врањске


The post Узели му 3.000 евра, посла нема али паре не враћају appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.