Izvor: RTS, 09.Feb.2024, 07:07

Претежно сунчано и натпросечно топло – температура до 23 степена

У Србији ће у већем делу дана бити претежно сунчано и натпросечно топло. И даље су велике амплитуде температуре – најнижа -2 степена, а највиша 23 степена. Југозападни ветар биће у појачању. Умерено облачно ће бити само у Војводини. Увече и током ноћи очекује се умерено >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << наоблачење и у осталим крајевима. 
Ујутро на југу и југозападу Србије очекује се местимично ниска облачност.
У току дана у већем делу земље биће претежно сунчано и натпросечно топло, само ће на северу и северозападу Војводине бити умерено облачно.
Јужни и југозападни ветар биће у појачању, нарочито у планинским пределима Динарског подручја, где се очекују и удари олујне јачине.
Најнижа температура износиће од -2 до 10 степени, а највиша од 16 до 23 степена.
Умерена облачност ће се касније после подне, увече и током ноћи проширити на целу земљу, тек понегде условљавајући сасвим слабу краткотрајну кишу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.