Izvor: RTS, 21.Feb.2024, 14:22

Американац возио код Пећинаца брзином преко 200 километара на час

На путном правцу Деч – Ашања пресретач је зауставио шездесетосмогодишњег америчког држављанина који је учинио прекршај насилничка вожња, јер је возио "ауди" брзином од 209,3 километра на час на деоници пута где је дозвољено 80 километара на час.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Амерички држављанин је заустављен и у месту Ашања, где је возио брзином од 132,8 километара на час, за 82,8 километара више од дозвољене брзине.
Прекршајни судија га је казнио новчаном казном од 160.000 динара и девет месеци забране управљања аутомобилом.
МУП обавештава грађане да ће пресретач Саобраћајне полиције и у наредном периоду контролисати брзину кретања возила на путевима Срема.
Апелују на све учеснике у саобраћају, а посебно на возаче да доследно поштују све саобраћајне прописе, ради своје и безбедности других учесника у саобраћају.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.