20 MINUTA SEKSA U 50 nijansi sive će biti više vrućih scena nego u 100 najerotičnijih filmova u prošloj godini

Izvor: Blic, 02.Feb.2015, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

20 MINUTA SEKSA U "50 nijansi sive" će biti više vrućih scena nego u 100 najerotičnijih filmova u prošloj godini

Dugoočekivani film "Pedeset nijansi sive" navodno će uključivati više scena seksa nego 100 "najprovokativnijih" filmova u 2014. godini.

Film koji će svoju premijeru doživeti na Dan zaljubljenih uključivaće scene seksa u trajanju od 20 minuta, od ukupno sto, koliko traje ceo film.

Ove informacije otkrio je glumac Džejmi Dornan, koji u filmu igra Kristijana Greja, glavnu ulogu.

Ipak, po njegovom mišljenju film neće biti pornografski, pa čak ni erotičan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iako su ga mnogi već sada proglasili za najeseksipilniji film decenije.

"Pedeset nijansi sive", u kojem uz Dornana glumi i Dakota Džonson jedan je od najiščekivanijih filmova u ovoj godini, a najave za film su na Jutjubu su pregledane više od 45 miliona puta.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U filmu “50 nijansi sive” biće više vrućih scena nego u 100 najerotičnijih filmova u prošloj godini

Izvor: Svet, 02.Feb.2015

Film “50 nijansi sive” koji će svoju premijeru doživeti na Dan zaljubljenih uključivaće scene seksa u trajanju od 20 minuta, od ukupno sto, koliko traje ceo dugoočekivani film “Pedeset nijansi sive” navodno će uključivati više scena seksa nego 100 “najprovokativnijih” filmova u 2014....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.