Izvor: RTS, 11.Nov.2023, 12:07

Заплењено 165 килограма дроге на Градини, ухапшен осумњичени

Полиција је на граничном прелазу Градина запленила 165,5 килограма биљне материје налик на марихуану и ухапсила осумњиченог, саопштио је МУП.
Припадници МУП- а су, у сарадњи са Управом граничне полиције, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Пироту, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ухапсили А. З. (1979) из Новог Пазара, због основа сумње на неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је на граничном прелазу Градина, на излазу из земље, на приколици камиона којим је управљао осумњичени, пронашла 18 кутија са 58 пакета биљне материје за коју се сумња да је марихуана.
Заплењено је око 165,5 килограма биљне материје налик на марихуану, наводи се у саопштењу.
Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.