Izvor: RTS, 26.Jul.2023, 13:40

Посланици завршили расправу о амандманима, гласање у 15 часова

Посланици Скупштине Србије завршили су расправу о амандманима на предложене законе, међу којима су измене Закона о планирању и изградњи.
Председник Скупштине Владимир Орлић заказао је гласање о 29 тачака дневног реда за 15 часова, а јуче су посланици >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << изабрали Славицу Ђукић Дејановић за министарку просвете што је такође било на дневном реду седнице.
Међу законима о којима ће се посланици изјаснити су споразуми о зајмовима за наставак изградње инфраструктуре у Србији, измене Закона о финансијској подршци породици са децом, Предлог закона о привременом регистру мајки који се односи на исплати помоћи младима до 16 година у износу од 10.000 динара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.