Izvor: RTS, 14.Jan.2024, 19:50

Временска прогноза за 15. јануар 2024.

Повремено ће падати киша, која ће се ујутру и увече понегде ледити на тлу. На планинама снег. Увече и током ноћи, уз пад температуре, киша ће и у нижим пределима прећи у снег. Ујутру мраз, а током дана топлије, до 10 степени. У Београду повремено киша, уз највише 9 степени. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Увече и током ноћи и у главном граду снег.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)
15.01.2024. Понедељак: Ујутру у већем делу земље слаб, на југу и умерен мраз. Током дана облачно и топлије, местимично са кишом, која ће се ујутру понегде у Срему, на западу, југозападу и југу земље ледити при тлу. На планинама ће током дана падати снег. Касније после подне на северу Војводине, а током вечери и ноћи и у осталим пределима са падом температуре киша ће прећи у снег, али се понегде у пределима јужно од Саве и Дунава краткотрајно поново може очекивати и киша која ће се ледити при тлу. Ветар слаб и умерен јужни, после подне у постепеном скретању на северни. Јутарња температура од -7 на југу до 2 на северу, а највиша дневна од 4 до 10 степени. Упозорење: Локална појава ледене кише, вероватноћа 90%; Поледица или залеђивање мокрих површина, вероватноћа 90%; Влажан снег – стварање / повећање висине снежног покривача, вероватноћа 90%; Тмин

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.