14. januara Merkur prelazi u znak Jarca – svaki znak da se pripremi na promene, evo i koje

Izvor: B92, 13.Jan.2024, 16:52

14. januara Merkur prelazi u znak Jarca – svaki znak da se pripremi na promene, evo i koje

Što bi se reklo – po jutru se dan poznaje ili u ovom slučaju – po januaru se 2024. poznaje.

14. januara Merkur prelazi u znak Jarca – posle raštrkanosti reči, misli i dela koji su postojali sa Merkurom u znaku Strelca – sada ulazimo u fazu skoncentrisanosti, fokusiranosti, čiste i hladne logike.

Ovo stanje će trajati sve do 20. januara kada Sunce prelazi u znak Vodolije kada počinje vladavina ovog znaka, ali i centralni deo zime. Za Vodolije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u znaku, ali i Vodolije na podznaku – nastupa period velikih, dubokih i suštinskih promena. Vezano za neki širi plan – pred nama je vreme tehničkih napredaka i pronalazaka, modernizacije, ali i velikih pobuna i urušavanja zastarelih sistema.

A ŠTA BI TREBALO DA OČEKUJE SVAKI ZNAK - DETALJNO PROVERITE U VELIKOM MESEČNOM HOROSKOPU SUPER ŽENE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.