Izvor: RTS, 02.Jan.2024, 06:55

Умерено облачно, али и даље веома топло – до 14 степени

У већем делу земље умерено облачно са сунчаним периодима. У јужним пределима још ујутру и пре подне облачно с кишом. Ујутру температура од нуле до 5. Током дана топло за ово доба године, до 14 степени.
Другог дана 2024. године у већем делу земље биће >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << умерено облачно са сунчаним интервалима, а само ће се још ујутру и пре подне на југозападу, југу и југоистоку земље задржати облачно местимично са кишом. Дуваће слаб до умерен ветар, јужни и југоисточни. 
Најнижа температура ће се кретати од 0 до 5, а највиша од 10 до 14 степени.
Сутра се очекује киша, на планинама и слаб снег Сутра се очекује ново наоблачење са кишом, а на високим планинама са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, у Војводини и планинским пределима повремено и јак западни и југозападни. Најнижа температура од 1 до 8, а највиша од 8 до 15 степени.
У четвртак ће бити умерено до потпуно облачно, у већем делу земље местимично са кишом, само у јужним пределима суво. Ветар умерен, повремено и јак западни и југозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 2 до 9, а највиша од 10 до 16 степени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.