Izvor: RTS, 13.Feb.2024, 19:32

Временска прогноза за 14. фебруар 2024.

Само је још ујутру на југу понегде могућа слаба киша, на планинама снег. Током дана сунчани периоди. На истоку Србије и у планинским пределима биће ветровито. Температура слична данашњој, до 13 степени. У Београду пре подне претежно сунчано, од средине дана променљиво >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << облачно. Температура око 11 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)
14.02.2024. Среда: Ујутру у Војводини и у Неготинској Крајини ведро, а у осталим пределима умерено и потпуно облачно још понегде на југозападу, југу и југоистоку земље са слабом кишом, у планинским пределима са слабим снегом. Током дана променљиво облачно са сунчаним интервалима и свеже. Дуваће слаб и умерен северозападни ветар, на истоку и у планинским пределима повремено јак, а на планинама источне Србије краткотрајно и са ударима олујне јачине. Јутарња температура од 1 до 7, највиша дневна од 8 до 13 степени.
15.02.2024. Четвртак: Претежно сунчано уз малу или понегде умерену облачност. Ветар слаб и умерен, северозападни, увече у скретању на југоисточни. Најнижа температура од -1 до 3, а највиша од 9 до 14 степени.
16.02.2024. Петак: Претежно сунчано. Ветар слаб, у кошавском подручју и умерен, јужни и југоисточни, крајем дана на југу Баната у појачању. Најнижа температура од -2 до 5, а највиша од 9 до 14 степени.
17.02.2024. Субота: Претежно сунчано, касније после подне на северозападу постепено наоблачење. Ветар слаб и умерен, на југу Баната и доњем Подунављу јак, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -1 до 5, а највиша од 9 до 14 степени.
Прогноза временa за наредних пет дана (од 19.02. до 23.02.2024.)
Почетком следеће седмице умерено до потпуно облачно, понегде са слабом кишом и то углавном западу и југу земље, док ће на планинама падати слаб снег.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.