Izvor: RTS, 09.Mar.2023, 16:59

Реновира се зграда МУП-а у Љермонтовљевој, по уверења од 13. марта у СИВ 3

Министарство унутрашњих послова обавештава грађане да ће због реновирања објекта у Љермонтовљевој улици број 12а у Београду, од 13. марта ове године Управа за управне послове бити привремено премештена у зграду СИВ 3 у Улици омладинских бригада 1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Грађани ће у згради СИВ 3 моћи да изврше послове искључиво из надлежности Управе за управне послове, као што су издавање уверења о кретању пребивалишта и боравишта грађана, издавање пробних возачких дозвола, замена и дупликат пробне возачке дозволе, прва регистрација прикључних возила, мотоцикала, тешких трицикала и возила ван габарита, регистрација возила дипломатско-конзуларних представништава, издавање таблица за привремено означавање возила – ПРОБА и сл.
Редовне захтеве за пријаву пребивалишта, издавање личних докумената, регистрацију моторних возила, као и замену издатих возачких дозвола, грађани могу да поднесу у било којој полицијској станици на територији Београда, без обзира на којој су општини пријављени, саопштио је МУП.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.