12 sati Ibice u Beogradu!

Izvor: Press, 09.Jun.2014, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

12 sati Ibice u Beogradu!

Na ruti turneje našao se i Beograd koji će u nedelju 15. Juna biti u duhu najpopularnijeg party ostrva na svetu - Ibize.
Domaćini ove turneje biće najbolji party brend u Srbiji - Belgrade Banging i najbolji klub u Srbiji - Freestyler Belgrade Night Club. 
Glavna muzička ličnost ovog događaja biće rezident najboljeg kluba na svetu – “Danny Marquez” koji važi za majstora dobrog provoda, uz veliko muzičko iskustvo koje ima, dobar provod se ne dovodi u pitanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Na Ultra Music Festivalu puštao je sa najvećim zvezdama muzičke scene, kao i po većini svetskih klubova.
U čarima najboljeg svetskog provoda moći ćete da uživate čak ''12 sati'' , kako bi se najbolje osetio taj jedinstveni party ''vajb'' Ibize. Nezaboravan provod će biti zagarantovan uz raznovrstan program i svetski entertainment koji će vas ostaviti bez daha, ali ne i energije.
Takođe, da bi se upotpunio ugođaj biće specijalnih poklona iznenađenja koji dolaze pravo sa Ibize. Ako ste mislili da ste videli sve što se tiče vrhunskog provoda, dođite i prosudite sami.
Ovom ''world class'' partiju pridružiće se i najbolji di-džejevi Srbije kako bi atmosfera bila na samom vrhuncu.
Karte možete kupiti na broj : 060/69-18-487
Sve informacije o događaju možete dobiti preko Belgrade Banging-a ili Freestyler-a.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.