Izvor: RTS, 10.Mar.2024, 19:59

Временска прогноза за 11. март 2024.

И сутра кошава. Ветар ће ослабити тек крајем дана. Већ пре подне киша ће падати у Војводини, затим у централним пределима, а крајем дана и на југу. Већ по подне на северу разведравање. Ујутру од 7 степени, највиша дневна до 19. У Београду ветровито уз кишу и пљускове >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << од средине дана. Највиша температура 17 степени, три мање него данас.
Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

11.03.2024. Понедељак - Ветровито уз пролазно наоблачење са кишом и пљусковима. Касније поподне на северозападу и западу земље, а увече и у Банату, централним и југозападним крајевима Србије престанак падавина. Ветар умерен и јак, на југу Баната, у доњем Подунављу и у планинским пределима и олујни јужни и југоисточни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 7 до 13 °С, а највиша од 13 до 19 °С. Упозорење: Количина падавина већа од 10 l/m² за 3 h, вероватноћа 80%. Удари ветра > 24 м/с, вероватноћа 85%.
12.03.2024. Уторак - Променљиво облачно, местимично са кишом и пљусковима, који ће на истоку и југу понегде бити праћени и грмљавином, на високим планинама са снегом. Ветар у скретању на слаб и умерен, у Војводини и планинским пределима краткотрајно и јак западни и северозападни. Најнижа температура од 5 до 8 °С, а највиша од 13 до 18 °С. Упозорење: Количина падавина већа од 10 l/m² за 3 h, вероватноћа 80%. Локална појава грмљавина, вероватноћа 80%.
13.03.2024. Среда - Променљиво облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима, на високим планинама са снегом. Ветар умерен, повремено и јак северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 4 до 7 °С, а највиша од 11 до 15 °С.
14.03.2024. Четвртак - Променљиво облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима, на високим планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије повремено и јак северозападни. Најнижа температура од 4 до 8 °С, а највиша од 11 до 15 °С.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.