Руски ланац маркета стиже у Србију и отвара више од 100 продавница

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2020, 09:01

Руски ланац маркета стиже у Србију и отвара више од 100 продавница





Руски прехрамбени ланац МЕРЕ улази на српско малопродајно тржиште, сазнаје портал Ретаил Сербиа.
Српско тржиште ће ускоро постати богатије за нови ланац дисконт маркета прехрамбеног типа.
Руска трговачка компанија МЕРЕ улази у Србију и планра >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << да постане један од највећих ланаца на нашем тржишту.
МЕРЕ је придружница руске Торгсервис групе, основане 2009. године која тренутно послује на више од 800 локација широм Русије под брендом Светофор и трећи је по величини ланац иза трговачких компанија X5 и Магнит.
“До сада смо отворили 1.5000 дисконт маркета и послујемо у 10 земаља. Дошло је време да проширимо своје пословање и на српско тржиште са бар 100 маркета и просечном површином од око 1.000 квадрата. Планирамо да радимо директно са произвођачима, под строгом контролом квалитета и ниском трговачко маржом. Наше цене ће бити за 20 одсто ниже од просечих. Kупци у МЕРЕ маркетима су људи који воде рачуна о свом новцу и времену, са просечним и нижим примањима”, истакли су из филијале руске компаније у Србији.
МЕРЕ је уласком на немачко тржиште био принуђен да због велике потражње и несташице робе на залихама привремено затвори своје продавнице. У нашем региону компанија поседује дисконт маркете у Румунији, а у понуди руског дисконтера присутни си и неки српски производи.
Kомпанија планира да поред Србије, своје пословање прошири и на тржиште Грчке. Дисконти МЕРЕ простиру се на површинама од 800 до 1.200 квадрата и нуде од 1.500 до 2.000 разноврсних артикала.
(Ретаилсербиа.цом)


Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.