Izvor: RTS, 04.Mar.2024, 13:39

Још седам дана за пријаву на конкурс #ОквирПодршке – 100.000 евра за друштвено одговорне идеје малих бизниса

За пријаву на четврти по реду конкурс за мале локалне бизнисе #ОквирПодршке, у оквиру ког ће највећа регионална финансијска групација НЛБ Група подржати реализацију три најбоље регионалне идеје за одрживо и друштвено одговорно пословање, остало је још седам дана. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Овогодишњи #ОквирПодршке охрабрује учеснике да пријаве иновативне пројекте који унапређују наше друштво, покушавајући да се суоче са изазовима попут прекомерне употребе дигиталних технологија међу младима, вршњачког насиља, кршења људских права, родне равноправности, сиромаштва, као и са изазовима деменције и других болести друштва које је све старије.
Право учешћа имају правна лица, предузетници и предузетнице, микро и мала предузећа и газдинства, без обзира на врсту делатности. Све што би заинтересовани требало да ураде, како би се пријавили јесте да, најкасније до поноћи, 10. марта 2024. године на сајту НЛБ Kомерцијалне банке попуне једноставан онлајн формлуар и у неколико реченица предоче идеју о унапређењу свог пословања на одржив начин.
По затварању Kонкурса, локална комисија ће најпре одабрати 10 најбољих одрживих идеја малих бизниса из Србије, који ће се директно пласирати у велико регионално финале, у ком ће се у трци за три прве награде наћи укупно 60 одрживих идеја, односно 60 малих бизниса са седам тржишта на којима НЛБ Група послује.
Због тога, уколико желите да унапређујете своје пословање у правцу одрживе будућности и добробити људи и друштва – посетите сајт НЛБ Kомерцијалне банке већ данас и уоквирите своју идеју правом подршком!

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.