10 zanimljivih činjenica o osobama rođenim u oktobru

Izvor: 011vodič.com, 27.Maj.2020, 01:11

10 zanimljivih činjenica o osobama rođenim u oktobru

Zbog svoje harizme, osobe rođene u oktobru vrlo su popularne i svi žele biti njihovi prijatelji. Svojim šarmantnim stavom sposobne su osvojiti svačije srce.
 Foto: Shutterstock
Donosimo deset zanimljivih činjenica o osobama koje su rođene u oktobru.
1. Sportski su nastrojene Kao i osobe rođene u septembru, osobe rođene u oktobru takođe su vrlo sportski tipovi. Naime, što je više majka tokom trudnoće izloženija letnjim sunčevim zracima, to će više pogodnosti vitamina >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << D uticati na njeno još nerođeno dete. Upravo je jedna od tih pogodnosti rast kostiju i mišića.
2. Njihov je cvet rođenja neven Neven je biljka koja može narasti do 60 centimetara i koja je cenjena zbog svoje lekovite moći. Tako se neven često koristi za ublažavanje posekotina, opekotina, rana, pa čak i za ugrize ili ubode insekata.
3. Romantični su Osobe rođene u oktobru vrlo su šarmantne te su vrlo dobri romantični partneri. Njima vlada Venera, stoga stvaraju sklad i poznate su kao “mirotvorci”.
4. Ili su Vage ili su Škorpije Oni koji su rođeni pre 24. oktobra po horoskopu su Vage. Oni su uravnotežene i društvene osobe, dok su oni rođeni krajem meseca Škorpioni. Oni su vrlo strastveni, odani, ali i poprilično tvrdoglavi.
 Foto: Shutterstock
5. Poslovno su orijentisani Marljive su i odlučne osobe, vrlo su poslovno orijentisane. Kada nešto započnu, to onda moraju i dovršiti.
6. Njihovo kamenje rođenja su opal i turmalin Opal se često povezuje sa srećom. No, prema legendi, one koji nose opal, a nisu rođeni u oktobru snaći će nesreća. Za turmalin se pak smatra kako štiti od loše energije i negativnih misli.
7. Jako dugo žive Ljudi koji su rođeni između septembra i decembra češće žive i više od 100 godina. No, upravo oni koji su rođeni u oktobru imaju najbolje šanse da dožive jako duboku starost.
8. Harizmatični su Osobe rođene u oktobru jako su harizmatične. Svojim šarmantnim stavom sposobne su osvojiti svačije srce. Upravo zbog svoje harizme osobe rođene u oktobru vrlo su popularne i svi žele biti njihovi prijatelji.
 Foto: Shutterstock
9. Iskreni su i cene istinu Osobe rođene u oktobru vrlo su iskrene i drže se istine. S njima ćete uvek znati na čemu ste i neće vas ogovarati iza leđa. Takođe, imaju “šesto čulo” za otkrivanje laži i nanjušiće ako prema njima niste iskreni. Budući da su uvek iskrene prema vama, jednaku dozu iskrenosti očekuju zauzvrat.
10. Kreativni su Osobe rođene u oktobru kreativni su umovi. Njihova kreativnost vrlo im je korisna u životu, posebno u radnom okruženju. Kreativnost je razlog zbog kojeg su osobe rođene u 10. mesecu uspešne na području umetnosti i dizajna.


Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.