Izvor: Piplmetar.rs, 28.Feb.2024, 00:30

10 trendi frizura za plavuše koje izgledaju otmeno

Trendi frizure za plavuše – na jednom mestu. Bilo da volite kratku ili dugu kosu na našoj listi naći ćete inspiraciju
Ako ste plavuša, onda je gotovo izvesno da ulažete priličan trud u svoju kosu. Nega, farbanje, zaštita od toplote, isušivanja, šamponi za čuvanje boje… Kada imate dobro ošišanu kosu, onda je vaša muka bar malo manja – ne zahteva toliko stilizovanja. Da bismo vam pomogle u specifičnom izboru najbolje frizure za plavu kosu, sastavile smo neobičnu listu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << trendi frizura koje izgledaju odlično baš u raznim svetlim nijansama.
Bez obzira na to da li preferirate plavokosi bob, mokre talase ili kratku kosu – sigurno ćete izgledati otmeno i kao da niste uložile trud. A to je imperativ sezone. Možete da ga nosite elegantno ili sa stavom, sa šiškama ili bez. Poenta je: postoji bezbroj načina da nosite plavu kosu, a mi predstavljamo trendi frizure za plavuše za 2024.
Otmene frizure za plavuše: 12 trendi ideja Talasasti medno plavi bob Nekoliko puta tokom karijere Beyonce je postajala plava i šišala se na kratko. Ova posebna frizura daje topao i mek efekat.
Lažni bob Kada niste spremne da se odreknete svojih dugih uvojaka, a kada želite da izgledate trendi – recept Taylor Swift. Podvijte kosu i pričvrstite je uvojcima: frizura bez napora je tu!
Weet look Kad iskombinujete platinastu kosu, duboki razdeljak sa strane i mokri izgled, dobijate apsolutni hit među frizurama.
Duga kosa sa šiškama Šiške su neizostavan detalj koji može da osveži lice, stanji ga, izduži ili ga podmladi, već po izboru. Tupe šiške su idealan spoj sa XL kosom koja se vraća ove godine.
Get Embed Code
Nemarni talasi Nisu nigde nestali! Naprotiv! Frizure koje se čine kao da u njih nije uloženo ni malo truda su hit, a talasi su jako ženstvena opcija.
Duboki razdeljak sa strane Funkcioniše sa svakom dužinom kose. Pojednako je efektan ako nosite blago nijansiranu kosu, kao i ako puštate koren u drugoj boji.
Voluminozni LOB Malo razigranija i opuštenija varijanta leptir frizure koja je zaludela svet i podsetila na zlatno doba Holivuda. A zlatno doba Holivuda ne postoji bez plastinastih plavuša.
Rejčel frizura Ovo je možda i najpoznatija slojevita frizura za plavuše, a ove godine vratila joj se i žena koja ju je proslavila Jennifer Aniston.
Pixie Kada imate kratku kosu, a farbate je u plavo, onda se prosto očekuje da to bude frizura sa stavom.
Mokre lokne Nosila fudbalerku, bob, šiške ili vintage frizuru, Miley Cirus izgleda odlično! Ipak, njene mokre lokne su možda najženstvenije i svestranije izdanje koje smo do sada videli.
Frizeri ne žele da saznate: Kako da boja kose traje duže?
Sanneberg/istock/gettyimages


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.