10 razloga zašto ova mačka živi bolje od većine nas

Izvor: Cafe.ba, 21.Sep.2014, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 razloga zašto ova mačka živi bolje od većine nas

Trogodišnja mačka Čupet, ljubimica čuvenog kreatora Karla Lagerfelda ovih dana iščekuje da se njena ilustrovana biografija pojavi u knjižarama, a u međuvremenu uživa u svom uobičajenom raskošnom, kraljevskom životu.

"Choupette:The Private Life of a High-Flying Fashion Cat“, otkriva nam neke prilično bizarne detalje iz džet-set života modne mačke, sasvim dovoljne da jednu običnu životinju ljudske vrste učine prilično ljubomornom.

- Čupet obožava >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << putovanja i uvijek putuje sa stilom. Uvijek privatnim avionom i nikad bez svog iPada i custom Vuitton and Goyard kofera.

- "Kada idemo na put Choupette ima gotovo isto torbi koliko gospodin Lagerfeld“, kaže Frensis, dvorska dama princeze Čupet.

- "Uvijek ruča i večera sa mnom, za stolom, gdje je postavljeno njeno lično posuđe. Nikada ne dira moju hranu. I nikada ne bi jela sa poda“, kaže Karl Lagerfeld. Da li smo spomenuli da je posuđe srebrno?

- Ima privatnog medicinskog konsultanta i preglede obavlja u privatnosti i udobnosti svog doma, naravno.

- Njeni obroci se pripremaju, samo za nju, po receptima najboljih pariskih kuvara, i to od svježih i finih sastojaka.

- Ima više 40.000 pratilaca na Tviteru, a retvituju je „Vog“ i Karli Klos, između ostalih.

- Zimu provodi u Monte Karlu, a ljeto u Provansi. Osim kada nije na nekom drugom kraju svijeta, naravno.

- Ima ličnog tjelohranitelja, koji je štiti od opsjednutih fanova.

- Pojavljuje se na stranicama najvećih modnih magazina i fotografiše sa svjetskim top modelima. Ali ona ostaje zvijezda, naravno.

- Jedna Šanel kolekcija inspirisana je bojom njenih očiju. I one nisu plave. One su safirno plave.

- Osim što ima kozmetičku liniju sa svojim potpisom, njen lik je ovjekovječen u vidu aksesoara i igračaka, obeleženih otiskom šape.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.