Izvor: RTS, 14.Sep.2023, 14:51

Следеће недеље у акцији "Боља цена" још 10 до 15 нових производа

Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће следеће недеље у оквиру акције "Боља цена" појефтинији још 10 до 15 производа.
Након нове рунде дијалога са Приштином, Александар Вучић је на питање новинара у Бриселу како коментарише то што >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је његов јавни доручак када је јео паризер изазвао несташицу паризера у земљи, рекао да је то изазвало несташицу паризера само у 200 објеката, али да се одмах попуњава.

"Паризер им је постао главни политички противник, прво су говорили једно, а онда кажу - бизарне сцене, а на њих нас позвали они и рекли да не смемо то да урадимо. Када то урадите, онда кажу бизарне сцене, али није то суштина. Важно је да учинимо нешто за људе", рекао је Вучић.
Најавио је да ће и наредне недеље бити нових 10 до 15 производа са ознаком "Боље цене".
"Важно је да гледамо да спустимо цене да би људи заиста осетили бољи животни стандард", истакао је Вучић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.