Izvor: RTS, 26.Nov.2023, 22:17

Вучић: Средњошколцима по 10.000 динара у наредних 10 дана

Председник Србије Александар Вучић најавио је новчану помоћ средњошколцима у висини од 10.000 динара у наредних 10 дана.
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће у наредних 10 дана држава Србија свим локалним самоуправама пребацити средства >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << како би се сваком средњошколцу у Србији исплатило по 10.000 динара.

Вучић је рекао да је о томе данас разговарао са премијерком Аном Брнабић и министром финансија Синишом Малим око додатних мера које се односе великом већином на оне који немају право гласа.
"Исплатићемо 10.000 динара сваком средњошколцу, преко мајки, где живи са оцем преко оца, или преко хранитељске породице или посебних центара. Сматрамо да је то пред празнике важна мера и да ће помоћи родитељима да могу да уштеде. Стање у финансијама је добро", рекао је Вучић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.