Izvor: RTS, 19.Dec.2023, 09:56

Кренули на интервенцију због провале а нашли кокаин вредан милијарду долара

Аустралијска полиција је током интервенције због провале и наводног покушаја отмице у коме су учествовала четворица мушкараца у северозападном Сиднеју, открила кокаин вредан више од милијарду долара.
Полицајци су одговорили на дојаву о провали >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у северном делу Сиднеја затекавши четворицу мушкарца како седе у "тојоти јарис" у подземном паркингу зграде у црној одећи и фантомкама преко лица, преноси Гардијан.

У саопштењу полиције Новог Јужног Велса наводи се да је у аутомобилу пронађене полуга, рукавице, сатара, нож са оштрицом, секач за кутије, светлеће шипке и рајсфершлуси – ствари за које кажу да су у складу са покушајем отмице.
Како се додаје, четворица мушкараца, старости 24, 23, 20 и 19 година, ухапшени су на лицу места, наводи британски лист.
Након што је идентификовала 24-годишњака за кога се тврди да су четворица мушкараца намеравали да га опљачкају и киднапују, полиција је прибавила и поступила по налогу за претрес његовог стана и пронашла 722 килограма кокаина.
Тај младић је такође ухапшен и биће оптужен за набавку наркотика у "великој комерцијалној количини“ као и за свесно стицање имовинске користи криминалним радњама, наводи Гардијан.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.