Izvor: RTS, 09.Dec.2023, 09:51

Расветљен покушај убиства у Кнез Михаиловој улици у Београду, ухапшен осумњичени

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, ефикасним оперативним радом, расветлили су кривично дело убиство у покушају и ухапсили С. Д. (1990) због постојања основа сумње да је извршио ово кривично дело, као и Н. Ј. (2003) због постојања основа сумње да је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << извршио кривично дело помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дела, саопштио је МУП.
Сумња се да је С. Д. у Кнез Михаиловој улици 3. децембра, нанео повреде опасне по живот 25-годишњем младићу задавши му убод ножем који је Н. Ј. потом, сакрио у намери да прикрије средство извршења кривичног дела.

Полиција је приликом претреса стана С. Д. пронашла мању количину кокаина и марихуане због чега се терети и за кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.
Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.