Izvor: RTS, 07.Dec.2023, 16:48

Томислав Радовановић именован за вршиоца дужности директора БИА

Бивши начелник Службе за специјалне истражне методе Министарства унутрашњих послова Томислав Радовановић именован је за вршиоца дужности директора Безбедносно-информативне агенције (БИА), сазнаје "Танјуг" у структурама безбедности.
Томислав >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Радовановић је раније био начелник службе за специјалне методе Управе криминалистичке полиције (УКП), а почетком године је прешао у Безбедносно-информативну агенцију.
Јавности је постао познат након што је 2021. године говорио да је у МУП-у постојала паралелна структура која је прислушкивала председника Србије Александра Вучића.
Донедавно се на месту директора Бије налазио Александар Вулин, који је 3. новембра ове године поднео оставку.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.