Izvor: RTS, 06.Dec.2023, 11:04

Ученици у Новом Пазару приведени на разговор због лажних дојава о бомбама, родитељима прекршајне пријаве

Полицајци у Новом Пазару идентификовали су и пронашли двојицу ученика основне школе старости 12 и 13 година који су, како се сумња, у претходном периоду слали мејлове да су постављене бомбе у основним и средњим школама на подручју Новог Пазара, као и у једном >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << маркету.
Полиција је са дечацима обавила разговор у присуству родитеља и о свему обавестила Више јавно тужилаштво у Новом Пазару и Центар за социјални рад у овом граду.
По налогу Вишег јавног тужилаштва у Новом Пазару, против родитеља дечака поднете су прекршајне пријаве због постојања основа сумње да су учинили прекршај пропуштање дужног надзора над дететом.
Након пријава о постављеним бомбама, сви ученици, запослени и грађани су евакуисани, док су полицајци извршили преглед објеката и утврдили да је свака пријава била лажна.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.