Izvor: RTS, 25.Nov.2023, 11:01

Погинуо радник на градилишту зграде БИГЗ-а

У згради у Булевару Војводе Мишића у Београду пронађено је тело мушкарца рођеног 1966. године. Реч је о раднику који је погинуо на градилишту зграде БИГЗ-а.
Полиција је пријаву да је у згради у Булевару Војводе Мишића пронађено тело мушкарца добила >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << око 8.15 сати, сазнаје РТС.
Из компаније “Марера пропертис“ касније је саопштено да се догодила несрећа на градилишту на којем се изводе радови реконструкције зграде БИГЗ-а.
Погинуо је радник Б. В. (1966), запослен у компанији "ГИТ Милановић", која је била задужена за чишћење градилишта и одвоз шута, навели су из компаније у чијем је власништву зграда.
Околности још увек нису разјашњене, напомиње се у саопштењу и додаје да су надлежне службе обавиле увиђај и да следи даља истрага догађаја.
Компанија “Марера пропертис“ је изразила најдубље саучешће породици и најближима погинулог радника и наставља да сарађује са надлежним институцијама на расветљавању ове несреће, пише у саопштењу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.