Izvor: RTS, 12.Nov.2023, 13:35

На саслушању браћа Хофман негирала кривицу, тужилаштво тражи пртвор

Саслушање браће Љубана и Миљана Видовић Хофман завршено је пред тужиоцем Првог основног јавног тужилаштва у Београду. Браћа су негирала извршење кривичних дела која су им стављена на терет. Тужилаштво тражи пртвор.
Саслушани пред тужиоцем Првог >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << основног јавног тужилаштва у Београду, браћа Љубан и Миљан Хофман Видовић, у присуству
изабраних браниоца изнели су одбрану негирајући извршење кривичних дела која им се стављају на терет.
Након датих одбрана тужилаштво је предложило суду да им се одреди притвор због сумње да ће боравком на слободи утицати на сведоке који тек треба да буде испитан у поступку, и због сумње да би боравком на слободи могли да понове или изврше нова кривична дела, имајући у виду њихову ранију осуђиваност.
У даљем току поступка тужилаштво ће испитати сведоке оштећене, сведоке и прикупити остале неопходне доказе, након чега ће бити донета коначна одлука, о чему ће такође јавност бити обавештена.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.