Izvor: RTS, 09.Nov.2023, 10:38

Полицајци у Лепосавићу пуцали на особу која је покушала да их удари аутомобилом

У близини Лепосавића полиција је пуцала у правцу особе која је бежећи од легитимисања због превоза миграната, насрнула возилом на њене припаднике и за њом се трага.
О инциденту је саопштено у дневном полицијском извештају, уз наводе да је полиција >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << зауставила осумњиченог са Косова, у чијем возилу је било 11 миграната.

"Након што су мигранти напустили возило, возач је брзо отишао, при чему је угрозио полицајце, који су покушавајући да га зауставе, пуцали у његовом правцу.
Као материјални доказ на лицу места пронађено је и одузето 11 чаура. Случај је у истрази свих надлежних јединица", наводи се у извештају.
Заменик командира полиције за регион север Ветон Ељшани потврдио је медијима да се трага за особом која је покушала да удари полицајце.
Случај истражује и полицијски инспекторат, због употребе оружја припадника јединице за брзо реаговање.
Полиција је у извештају објавила и да је у северном делу Митровице ухапсила особу за коју се сумња да је украла аутомобил марке "голф 2", а по пријави власника аутомобила.
Хапшење је уследило пошто је аутомобил пронађен, брзо по пријави да је нестао.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.