„АКО НАСТАВИШ СА ОВИМ ЧЕТНИЦИМА“: Нове страшне претње Дритану Абазовићу

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2020, 00:03

„АКО НАСТАВИШ СА ОВИМ ЧЕТНИЦИМА“: Нове страшне претње Дритану Абазовићу


„АКО НАСТАВИШ СА ОВИМ ЧЕТНИЦИМА“: Нове страшне претње Дритану Абазовићу
10.09.2020. – 17:49
ИСКРА на Фејсбуку






Дритан Абазовић (Фото: FB/Dritan Abazovic)

Носилац листе „Црно на бијело“ Дритан Абазовић последњих дана >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << нашао се мети критика и претњи након што је заједно са лидерима коалиције за „Будућност Црне Горе“ и „Мир је наша нација“ поразио Демократску партију социјалиста на парламентарним изборима у Црној Гори.
Најновија претња долази од извесног Руздије Шабовића који је, како је пренео портал Ин4с, на Фејсбуку написао:
„Абазовићу, ако наставиш дружбу са овим четницима бићеш први заклан (не дај Боже) али то те чека. И многи муслимани и Албанци муслиманске вероисповести (шта се десило у Калуђерском лазу код Рожаја) ако одеш са њима чека те Улцињ, Рожаје, Плав, Гусиње. Пљевља су почела. Ти ћеш бити позван да си направио Сребреницу, Приједор, Вишеград, Фочу и Маркале. Дозови се памети, окрени се Црној Гори“.

rs.sputniknews.com



The post „АКО НАСТАВИШ СА ОВИМ ЧЕТНИЦИМА“: Нове страшне претње Дритану Абазовићу appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.