Ђоковић „отворио душу“ први пут после короне: Злонамјерне критике, агенда и лов на вештице

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2020, 03:58

Ђоковић „отворио душу“ први пут после короне: Злонамјерне критике, агенда и лов на вештице


Ђоковић „отворио душу“ први пут после короне: Злонамјерне критике, агенда и лов на вештице
08.07.2020. – 10:18
ИСКРА на Фејсбуку






Новак Ђоковић, Фото: Н.Н.

Мора неко да падне, нека личност, неко велико име да буде >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << главни кривац за све. Још не знам да ли ћу играти на УС опену. Вашингтон сигурно не играм, Синсинати у плану. Учешће на Гаросу засад сигурно, а у плану и Мадрид и Рим
Најбољи свјетски тенисер Новак Ђоковић вратио се на терен после 14 дана паузе због позитивног налаза на корона вирус који је имао.
Ђоковић је одрадио пун тренинг са Виктором Троицким на теренима своје академије на Дорћолу, тренутно се осјећа добро, а у разговору за Спортски журнал је рекао:
– У последње вријеме видим само критике, многе злонамјерне. Очигледно да постоји нешто више од те критике, као да постоји нека агенда, као да је лов на вјештице. Мора неко да падне, нека личност, неко велико име да буде главни кривац за све. Још не знам да ли ћу играти на УС опену. Вашингтон сигурно не играм, Синсинати у плану. Учешће на Гаросу засад сигурно, а у плану и Мадрид и Рим. Нови начин бодовања коректан– рекао је Новак за „Спортски журнал“.

in4s.net



The post Ђоковић „отворио душу“ први пут после короне: Злонамјерне критике, агенда и лов на вештице appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.