Izvor: RTS, 03.Nov.2023, 20:21

Вучић о Вулиновој оставци: Од првог дана постојали притисци

Председник Александар Вучић изјавио је поводом оставке коју је дао директор БИА Александар Вулин, да је тачно да су од првог дана његовог именовања на ту функцију постојали притисци и захвалио му на доприносу који је дао за очување безбедности земље. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"На мени једноставно није да то коментаришем. Вулин ми је и друг са којим сам провео много времена, разумем и његову реакцију, али није отишла његова глава или слично. Постојали су притисци од почетка када је именован на ту дужност, од првог дана, и било је недвосмислено", рекао је Вучић.
Вучић је рекао да је све сасвим тачно што је Вулин навео у свом писму.
"Ја не могу и даље да коментаришем, јер њему је сад нешто лакше него мени, док ја не могу и даље да коментаришем све ствари, из простог разлога зато што сам председник Републике, али и зато што сам обавезан на чување тајни и о таквим стварима не могу да говорим", рекао је Вучић за телевизију Пинк.
Нагласио је да Вулин никада није био руски агент, већ да је увек радио искључиво за Србију.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.