Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2020, 17:21

СНС ботови добили наређење да се представљају као опозиционари и да буду огавни, безобразни и неурачуњиви (фото)

Напредњачки ботови сада примењују нову тактику, представљају се као да су опозиционари и на друштвеним мрежама се понашају бахато, безобразно, нељудски, неписмено и неурачуњиво како би грађанима огадили опозицију.
Ботови примењују најопаснију тактику до сада, а нека од >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << наређења су следећа:
На друштвеним мрежама требају да се представљају као опозиционари , да нападају Вучићеву децу и да их вређају, да говоре како је Kосово шиптарско и како је Србија извршила геноцид.
Да пропагирају теорије завере и за то криве Вучића и СНС , циљ је изгледати што више ненормалније и на тај начин изазвати гађење грађана према опозицији, створити ружну слику о опозицији и опозиционарима.

Сада је сасвим јасно, због чега је Вучић стално помињао земљу као равну плочу, циљ напредњака је да опозицију прикажу, као глупаве и заостале лудаке, који су неваспитани некултурни и неурачуњиви.
Извор: Срб Новине

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.