Izvor: RTS, 23.Okt.2023, 11:30

Лажна дојава о бомби у немачком јавном сервису ЗДФ

Дојава о бомби у згради немачке јавне телевизије ЗДФ у Мајнцу била је лажна, саопштила је данас немачка полиција, а преноси Ројтерс.
Немачка полиција саопштила је да нема опасности, након што је раније данас евакуисано неколико зграда због претње >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << бомбом јавном емитеру ЗДФ.
Полиција је претресла комплекс ЗДФ-а са псима за откривање експлозива када је јутрос у 8.20 мејлом примила дојаву о бомби, пренео је раније Шпигл
Неколико зграда је било евакуисано како би се осигурала безбедност запослених и других грађана у том делу града, али је накнадним претресом утврђено да нема опасности.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.