Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2020, 20:09

СПС иде у опозицију? Прва коалиција Вучић-Шапић најава сарадње широм Београда

Странка слободе и правде (ССП) саопштила је данас да је „прва коалиција Шапићевог СПАС-а и СНС-а установљена на Старом граду, јасан показатељ ко је ко на политичкој сцени Србије и оном малом броју Београђана који су изашли на лажне изборе и гласали за (Александра) Шапића верујући >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << да је противник режима“.
ССП наводи да је „истина да је било свеједно за ког су Александра гласали, за Шапића, или за Вучића, јер су у оба случаја дали глас (Горану) Весићу и Вучићу“.
– Најава коалиције Александра Шапића и напредњака у свим београдским општинама у којима је учествовао на локалним изборима припрема је за изборе у Београду и очајнички покушај Вучића и Весића да уз Шапићеву подршку спрече пораз који је неминован – наводи се у саопштењу.
ССП наводи да је „Шапићева позиција сада потпуно огољена“, као и да је „Београђанима јасно да гласајући за њега гласају за актуелни режим и продужетак агоније главног града, као и да у лажном Парламенту Србије нема ниједне странке која би бар могла да глуми опозиицију“.
Бета

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.