Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2020, 14:55

СВЕДОЧЕЊЕ МОНАХА Полиција и војска шверцују мигранте, упадали нам на имање (видео)

Србин.инфо и Народне патроле су обишли манастир Светог Димитрија на Сувој планини, у Дивљанима, у чијој је близини прихватни центар миграната, који је некада био дечје одмаралиште.
– Када је почела ванредна ситуација са ковидом, држава је уз помоћ војске и полиције ноћу, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << без ичијег питања, довозила овде мигранте војним камионима.
То су муслимани, нико нам није ни говорио да ли су болесни од короне. Ми смо се много чували од њих, али они су улазили на наша имања. Дирали су нашу стоку, коња и пса.
Улазили су у наш пластеник и воћњаке. И дан данас имамо проблема што се тога тиче. Има их око 200, 300. Побегне неких 50-ак људи и држава опет доведе толико нових, тачно зна где може да их сместе. Овде је некад било дечије одмаралиште и јако је било лепо.
А сада се народ уплашио од миграната јер силазре у Белу Паланку, вероватно су имали ексцесе чим их се наши људи плаше“, рекао је у разговору са уредником Србин.инфо и Дамњаном Кнежевићем монах манастира Светог Димитрија на Сувој планини.
Србин.инфо

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.