Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2020, 13:20

Кинези из Вухана отровали читав свет и док десетине хиљада људи још умиру они праве журке (видео)

Од када је пријављен први случај новог коронавируса прошло је више од осам месеци. Иако се у граду у ком је све почело и даље осећају страшне последице епидемије, становници Вухана се труде да забораве да она и даље траје.
Током викенда је водени парк у Вухану био препун људи. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Одржана је журка на отвореном, а како се чини по фотографијама и снимцима, баш није поштована никаква физичка дистанца јер није било нимало слобоног места.
#UPDATE Thousands of partygoers packed out a water park over the weekend in the central Chinese city of #Wuhan, where the #coronavirus first emerged late last year, keen to party as the city edges back to normal life https://t.co/CEp6RFj9te pic.twitter.com/2yrzALahuD
— AFP news agency (@AFP) August 17, 2020
Током викенда је водени парк у Вухану био препун људи. Одржана је журка на отвореном, а како се чини по фотографијама и снимцима, баш није поштована никаква физичка дистанца јер није било нимало слобоног места.
Да подсетимо, епидемија коронавируса започела је управо у кинеском Вухану, граду у ком се налазила мокра пијаца са које је наводно вирус потекао и на којој се продавало месо најразличитијих животињских врста.
Одатле се вирус ширио даље, прво на југоисток Азије, потом у Америку и Европу. Иако је ситуација данас у Кини, када је реч о броју заражених, иоле добра, Цовид-19 и даље односи на стотине жртава сваког дана широм света.
Телеграф.рс

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.