Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2020, 13:12

У Србији настанио три сина који раде против српства и СПЦ у Црној Гори

У јеку предизборне кампање за изборе у Црној Гори све више излазе на видело „пипци“ Мила Ђукановића који су позиционирани у Србији и раде против српства и СПЦ у овој држави.
ЈОШ ЈЕДНА ПОРОДИЦА ДПС ЖИРАФА У СРБИЈИ
У јеку предизборне кампање у Црној Гори, одлучили смо >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << да информишемо српску и црногорску јавност о још једној богатој породици “жирафа” господара Црне Горе Мила Ђукановића, који су по старом рецепту пронашли уточиште у Србији, позиционирали се у највишим слојевима српског друштва, а заправо интензивно раде за ДПС и црногорске безбедносне структуре, пружајући пуну подршку њеној дискриминаторској политици и покушајима затирања српства и Српске православне цркве у Црној Гори.
Глава ове породице је Томо Јеремић, оториноларинголог из Бијелог Поља, који је у младости био радикал и српски националиста, а сада је перјаница ДПС и један од највећих агитатора ове странке на северу Црне Горе.
По неписаном милогорском правилу Томо је своја три сина добро позиционирао у Србији и купио им преко пет станова на ексклузивној локацији у Сарајевској улици у Београду, и сада уз њихову помоћ покушава да организује ДПС-ову гласачку мрежу у Србији и Црној Гори.
Наиме, најважнији Томов син је Немања, звани Нено, припадник МУП-а Србије, који већ годинама у Србији ради у интересу ДПС и црногорске Агенције за националну безбедност (АНБ), са чијим оперативцима је на директној вези. С обзиром да се избори приближавају Нено је по задатку из АНБ већ отишао у Црну Гору, где заједно са батинашима ДПС “обезбеђује” сигурне гласове…
Други Томов син Душан је заменик руководиоца финансијског контролинга на Аеродрому Никола Тесла у Београду, где се позиционирао управо захваљујући конекцијама свог оца и ДПС-ове мреже у Србији и где сада прима астрономску плату.
Трећи син Данило је ортопед у Ортопедској клиници “Бањица” и добро позициониран у милогорским круговима који прикривени у српском здравственом систему здушно раде против Србије.
Kако ово свакако није усамљени случај, већ пре би се могло рећи врх леденог брега, у наредном периоду ћемо наставити да откривамо детаље о прикривеним ДПС-овим лобистима који ушушкано из српске престонице раде против интереса српства, СПЦ али и слободарске Црне Горе.
Глас јавности

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.