Izvor: RTS, 20.Okt.2023, 09:47

Опљачкана српска породица у Племетини код Обилића

Кућу Радојице Милића у Племетини код Обилића опљачкале су непознате особе и однеле новац, драгоцености и алат, потврђено је РТС-у из породице Милић.
Пљачкаши су јуче око 18.30 упали у кућу Родојице Милића у Племетини и ломили намештај и остале ствари.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << /> Пљачка се догодила када укућани нису били код куће, што су разбојници искористили и упали кроз прозор једне од соба а потом и кроз подрум.
"Више њих је било јер један, двојица или тројица овако професионално и у кратком времену не могу да опљачкају кућу од подрума до крова, однесу злато, новац, алат и поразбијају све што нису могли да понесу", прича Слободан Милић.
Лопови су, како истиче, однели злато у вредности од 1.500 евра, готовину у износу већем од 2.000 евра, разбили кухињу и електричне уређаје у њој, као и намештај.
Милић истиче да је о случају вандалске пљачке обавестио полицију из Обилића.
"Дошли су у року од пола сата, извршили увиђај чак су на једном прозору пронашли и отиске, сада очекујемо да одраде свој посао", испричао је Слободан Милић.
Иначе, Племетина је већински српско село надомак Обилића.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.