ДОКТОР БЕЛОЈЕВИЋ ПОНОВО ШОКИРА: Корона вирус не може победити вакцином, још у марту сам предложио како да зауставимо пандемују (ВИДЕО)

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2020, 10:28

ДОКТОР БЕЛОЈЕВИЋ ПОНОВО ШОКИРА: Корона вирус не може победити вакцином, још у марту сам предложио како да зауставимо пандемују (ВИДЕО)

Проф др Горан Белојевић (Фото: Јутјуб)
Проф др Горан Белојевић са Институт за хигијену и медицинску екологију Медицинског факултета Универзитета у Београду тврди да вакцина неће бити делотворна на Ковид-19 али де би превентивна терапија пробиотицима отежала ширеење болести.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Белојевић тврди да је ковид-19 вештачки створен вирус и да је због тога готовор немогуће направити успешну вакцину.
– У питању је генетски манипулисан агенс, то значи да је тако прављен да за њега не може да се направи вакцина. Слично је било и са ХИВ – објаснио је он.
Он тврди да се корона вирус не може победити вакцином него пробиотицима и да је то предлагао још у марту.
Прочитај још: Србима на јесен спремају присилну вакцинацију: Ово морате да знате – Тражио сам да се уведе масовна превенција пробиотицима целе нације, једним пробиотиком дневно и масовна профилакса код оних који су оболели са два пробиотика дневно уз ручак – објаснио је Белојевић.
Прочитај још: ЛОНЧАР: Kада смо силом натерали родитеље да вакцинишу децу то је дало резултате … Он је рекао да витамини не могу зауставити вирус али да пробиотици могу и објаснио је зашто је то тако.




Правда

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.