Мигрантска криза не јењава, протест мештана у Крајини (Видео)

Izvor: 011vodič.com, 16.Avg.2020, 08:50

Мигрантска криза не јењава, протест мештана у Крајини (Видео)

(Фото: Аваз)



Протест због ескалације мигрантске кризе одржан је синоћ у насељу Поље у Великој Kладуши, а мештани су упозорили да ће се мигранти трајно населити у Kрајини.
Министарство унутрашњих послова Унско-санског кантона је одобрило скуп, али уз >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << обавезно придржавање свих епидемиолошких мера.
Окупљени су се током протеста придржавали епидемиолошких мера, уз напомену да је мигрантска криза у Унско-санском кантону превршила сваку меру, преноси босанско-херцеговачкли портал Kлиx.
И на светском нивоу проблеми
Више од 650 миграната прешло је Ламанш овог месеца у малим чамцима охрабрени повољним временом.
Број долазака достигао је врхунац 6. августа када је рекордних 235 миграната стигло до Енглеске.
Савет округа Kент, који надзире област око Довера навео је да га дели само неколико дана од ситуације у којој више неће моћи да збрине децу азиланте која стижу на локалне обале.
Британски покушаји да изврши притисак на Француску да предузме строже мере ради спречавања миграната од кретања на тај опасан пут преко Ламанша, наишао је на бес неких француских званичника.




Клик.ба


Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.